Sa ciljem upoznavanja zainteresovanih građana sa novitetima koje donosi implementacija bilateralnog sporazuma Srbije i Slovenije kojim se reguliše zapošljavanje srpskih radnika, Info tačka za strance Zavoda Republike Slovenije za zapošljavanje tokom trajanja Sajma zapošljavanja u Beogradu organizuje predavanje „Radni i životni uslovi u Sloveniji“.

Predavanje, tokom koga će prisutni biti u prilici da razjasne sve nedoumice i raspitaju se o mogućnostima koje im stoje na raspolaganju, biće održano od 13, 15 i 17 časova u sali Japanski salon u Sava centru, dok će sajam za posete biti otvoren od 12 do 20 časova.

Da podsetimo, Sajam zapošljavanja održava se u beogradskom Sava centu 19. septembra. Na licu mesta moguće je saznati više o brojnim kompanijama učesnicima, te aplicirati za neku od otvorenih pozicija u oblasti telekomunikacionih usluga, proizvodnje montažnih objekata, obrade kože, kao i u retail, automobilskoj, prehrambenoj, građevinskoj i farmaceutskoj industriji, ugostiteljstvu i zdravstvu.