SPREMNI ZA SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

Sajam zapošljavanja u Beogradu i Nišu jedinstvena je prilika da se upoznate sa mogućnostima zaposlenja u Sloveniji, potencijalnim poslodavcima i slobodnim pozicijama u okviru njihovih radnih organizacija.  Sajam je osmišljen tako da vam omogući da na jednom mestu dobijete odgovore na sva pitanja i tako rešite baš svaku nedoumicu. Benefite direktnog kontakta sa kompanijama,  predstavnicima Zavoda Republike Slovenije za zapošljavanje i Nacionalne službe za zapošljavanje Republike Srbije, najbolje ćete iskoristiti ukoliko budete dobro pripremljeni.

  1. Budite informisani!

Pratite nas na društvenim mrežama, i prvi saznajte sve o kompanijama koje će učestvovati na sajmu.

  1. Saznajte više o poslodavcima!

Na našem sajtu dostupne su informacije o svim izlagačima. Proučite kompanije u kojima biste želeli da radite i tako se spremite za razgovor sa njihovim zaposlenima.

  1. Predstavite se!

Nemojte se ustručavati da razgovarate sa predstavnicima kompanija. Možda su oni vaše buduće kolege. Saznajte od njih sve što vas zanima o kompaniji, radnom mestu, a što da ne, i životu u njihovom gradu.

  1. Budite samouvereni!

Pokažite entuzijazam i zainteresovanost za radno mesto. Pozitivan ishod je verovatniji uz pozitivan stav.

  1. Ponesite nekoliko kopija svog CV-a

Iskoristite priliku i ukoliko vam se ukaže prilika aplicirajte za neki od poslova.

  1. Ne pitajte se – raspitajte se!

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu o procesu selekcije kandidata ili uslovima rada u Sloveniji, sve informacije vaš čekaju na štandovima Zavoda Republike Slovenije za zapošljavanje i Nacionalne službe za zapošljavanje Republike Srbije.